Terug

Volg Shownieuws

Deze bekende radio-dj gaat eindelijk trouwen

Nieuws

9 okt 2023, 15:07

In augustus maakte radio-dj Giel Beelen bekend dat hij in het huwelijksbootje is gestapt (zie video). Zijn radio-collega Wijnand Speelman, NPO 3FM-presentator, heeft maandagochtend bekendgemaakt dat hij volgend jaar gaat trouwen.

"Het heeft even geduurd, ik weet ook niet waarom", zei de radio-dj. "En toen heb ik voor de zomer ringen geregeld en een paar weken geleden heb ik mijn vriendin Vera, waar ik al tien jaar verkering mee heb, eindelijk ten huwelijk gevraagd. We zijn lekker gaan wandelen op een mooie plek voor ons en toen op een gegeven moment ben ik door mijn knieën gegaan en zei ze dat ze ook met mij wilde trouwen."

Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer de plechtigheid precies gaat plaatsvinden, want "Veer is nu nog druk met locaties zoeken", aldus Wijnand. "En ik moet daar ook natuurlijk in mee." Maar zeker is wel dat het volgend jaar gaat gebeuren. De twee werden in 2019 al ouders van dochter Vesper.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.