Terug

Volg Shownieuws

Deze bekende radio-dj is verloofd

Deze bekende radio-dj is verloofd

Nieuws

29 mei 2024, 18:57

Woensdagmiddag is er super leuk liefdesnieuws op radiozender Qmusic bekend gemaakt. Anton Griep, de sidekick van Domien Verschuuren, heeft zijn vriendin Marije Kromkamp namelijk ten huwelijk gevraagd.

Dat vertelde Anton woensdag in de middagshow op de radiozender. De radio-dj is net terug van zijn vakantie naar Namibië waar hij voor Marije op de knie ging. "Er is iets gebeurd op mijn vakantie dat grote gevolgen heeft voor mijn toekomst", hintte hij voorafgaand aan de bekendmaking.

Aanzoek

Anton deed het aanzoek bij zonsopgang op een van de grootste zandduinen van het land. Zijn vriendin dacht eerst dat hij een grap maakte toen hij zijn tekst vergat, maar realiseerde dat het echt was toen hij een ring uit zijn kontzak toverde. "De druk is eraf", zei Anton over het aanzoek.

Het afgelopen jaar is een mogelijk aanzoek van Anton veelvuldig besproken op de radio. "Niemand in Nederland die hier nog van opkijkt", grapte Domien over het nieuws van zijn collega, voordat hij hem wel feliciteerde. Wanneer de daadwerkelijke bruiloft van de twee plaatsvindt, is nog niet bekend.

Qmusic Awards

Elk jaar is het bij Qmusic een groot feest tijdens de Qmusic Awards. Kane, Acda & de Munnik, Ronde, Loreen en nog veel meer artiesten waren er dit jaar bij (zie video).

Bekend Nederland bij de Q-Music Awards
4:36
Bekend Nederland bij de Q-Music Awards

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.