Terug

Volg Shownieuws

Deze bekende zanger heeft beeld in Madame Tussauds

Nieuws

12 okt 2023, 16:43

Madame Tussauds heeft woensdag met trots aangekondigd dat er een nieuw wassenbeeld in het museum komt...

Snelle is voortaan te bewonderen in Madame Tussauds (zie video). De artiest heeft voor een select publiek zijn beeld onthuld in het wassenbeeldenmuseum in Amsterdam. Snelle voegt zich in de muziekafdeling bij andere sterren als Harry Styles en Davina Michelle.

Eervol

Het museum plaatste op Instagram een video waarin Snelle voor het eerst het resultaat ziet. "Oh mijn god wat raar. Ben ik zo lang?", zegt hij onder meer in de video. Snelle noemt het verder "eervol" en "heel stoer" om een eigen wassen beeld te hebben.

Favoriet

Volgens Madame Tussauds is er een goede reden dat het beeld van Snelle is toegevoegd aan de collectie. Het wassenbeeldenmuseum voerde vorig jaar een onderzoek uit onder Nederlandse bezoekers om te achterhalen welke jonge artiest zij graag in de collectie wilden zien. Snelle kwam als favoriet uit de bus.

Snelle, die eigenlijk Lars Bos heet, brak door in 2019. De 28-jarige artiest scoorde hits met onder andere de nummers Reünie, Smoorverliefd en De Overkant.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.