Terug

Volg Shownieuws

Deze BN'er doet mee aan nieuw seizoen Ranking the Stars

Deze BN'er doet mee aan nieuw seizoen Ranking the Stars

Nieuws

7 aug 2019, 22:58

Hoewel ze nog een tijd moet revalideren na een val van de trap afgelopen mei, doet niemand minder dan Patricia Paay mee aan het volgende seizoen van Ranking the Stars.

Het programma, dat de overstap maakt van NPO3 naar RTL5, zal dit najaar weer op de buis verschijnen. Paul de Leeuw zal de (hysterische) show en de BN'ers weer in het gareel moeten houden. Aan de desk zal dus in ieder geval Patricia Paay aanschuiven. En er gaan ook hardnekkige geruchten dat VVD-politicus Frits Huffnagel van de partij is.

Geen oud-deelnemers

In het verleden deden ook regelmatig presentatrice Patty Brard en cabaretier Richard Groenendijk mee. Zij hebben begin deze week al aan Shownieuws laten weten om dit seizoen niet mee te doen. Patty is van mening dat ze wel klaar is met de formule en het afkatten van haar collega’s. Richard heeft gezegd dat hij een geweldige tijd heeft gehad bij Ranking the Stars, maar dat het nu echt tijd is voor nieuwe dingen.

https://www.instagram.com/p/B0owt8pC5HB/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.