Terug

Volg Shownieuws

Deze BN'er verbreekt na dertien jaar relatie

Nieuws

29 dec 2022, 17:37

Hella Huizinga de partyplanner van de grootste sterren en momenteel te zien in The Real Housewives verbreekt na dertien jaar haar relatie met haar vriend Daniel. Dit nieuws kwam naar buiten in de nieuwste aflevering van The Real Housewives...

Eerder dit seizoen kwamen de kijkers er al achter dat Hella en haar vriend elkaar niet zo vaak zagen door werk. En nu hebben de twee dan ook doen besluiten om uit elkaar te gaan.

"Ik heb een verhuizing gehad deze week... ik ben naar een ander huis gegaan”, vertelde Hella aan de andere Housewives, toen ze bij elkaar kwamen op Ibiza. "Ik heb de stap gemaakt om naar mijn eigen plekje te gaan om het even uit te zoeken en rust te hebben. En dat was wel heel verdrietig."

Even later vertelde Hella openhartig tegen een lifestylecoach: "Er zijn momenteel wel wat dingen aan de hand dat ik niet weet of het zo door kan gaan, we wonen samen en hebben een relatie, maar eigenlijk leven we vrij apart van elkaar. Dat is soms heel erg moeilijk en eenzaam."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.