Terug

Volg Shownieuws

Déze BN'er vervangt Buddy Vedder in special The Masked Singer

Nieuws

21 dec 2021, 19:49

Binnenkort neemt iemand anders tijdelijk het stokje over van panellid Buddy Vedder in de eindejaarsspecial van The Masked Singer. Buddy is verhinderd vanwege andere opnames en kan daarom niet aanwezig zijn. Francis van Broekhuizen neemt het plekje van hem over.

Vorig jaar was er ook een eindejaarsspecial van het populaire programma op RTL 4 waarin bekende Nederlanders in een pak een liedje ten gehore brengen, maar die was alleen op 31 december te zien. Dit keer is het verdeeld over twee avonden.

De panelleden, Gerard Joling, Francis van Broekhuizen, Loretta Schrijver en Carlo Boszhard, moeten raden wie er in de pakken verschuilen en achter de maskers schuilgaan. Net als de vorige editie zijn de BN'ers verkleed als klok, sneeuwpop, vuurwerk, oliebol en champagne, maar dit jaar is daar ook nog een nieuw karakter aan toegevoegd: de kerstboom. Op oudejaarsavond 2020 keken er naar de special zo'n 2,4 miljoen mensen.

Jamai

Jamai Loman kwam dit jaar als winnaar uit het Cupidopak in het RTL-programma The Masked Singer. De presentator, musicalacteur en zanger zegt daags na de finale dat de outfit hem een veilig gevoel gaf tijdens het optreden. Shownieuws heeft Jamai gesproken, je ziet het in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.