Terug

Volg Shownieuws

Deze BN'ers doen ook mee aan First Dates-special

Deze BN'ers doen ook mee aan First Dates-special

Nieuws

2 nov 2020, 23:41

Na de speciale Valentijnseditie van First Dates hebben de makers opnieuw enkele BN'ers weten te strikken voor drie nieuwe specials. Frits Huffnagel verklapt aan de desk bij Shownieuws de drie laatste bekende deelnemers!

Zo hopen zangeres Pearl Josefzoon, presentator Rob Verlinden en artiest Delany ook hun ware liefde te vinden in het datingprogramma. Eerder werden onder andere al de namen van Irene van de Laar, Frits Huffnagel, Jasmine Sendar en Johan Vlemmix bekendgemaakt.

De drie specials worden, naast de reguliere afleveringen, op 8, 15 en 22 november uitgezonden. De BN'ers daten opnieuw met niet-bekende singles. 

Ter gelegenheid van Valentijnsdag gingen eerder dit jaar Giel Beelen, Mike de Boer, Sipke Jan Bousema, Yvonne Coldeweijer en Mariska van Kolck op blind date. Giel Beelen was na het programma enkele maanden samen met zijn date.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.