Terug

Volg Shownieuws

Deze BN'ers kregen in 2022 een baby

Nieuws

31 dec 2022, 10:00

In 2022 kregen we heel wat slecht nieuws voor onze kiezen, maar naast al deze minder leuke gebeurtenissen gebeurde er gelukkig ook een ontzettend mooie dingen. Het afgelopen jaar werden een hele hoop BN'er-baby's geboren, in dit artikel zetten we ze nog eens voor je op een rij.

Rob Goossens

De allereerste BN'er-baby dit jaar werd geboren bij Rob Goossens. Op 5 januari werden hij en zijn vriendin Veranika de trotse ouders van een dochtertje genaamd Mia.

Douwe Bob

Douwe Bob begon dit jaar ook met heugelijk nieuws: hij werd vader van zijn derde kindje. De artiest werd op 6 januari vader van een zoontje. Douwe kreeg destijds veel aandacht omdat hij korte tijd vader werd van drie kinderen. Alles hierover zie je in de video hieronder.

Derde kindje voor Douwe Bob
2:45
Derde kindje voor Douwe Bob

Joëlle Witschge

Een dag later op donderdag 6 januari beviel model Joëlle Witschge van haar tweede zoontje genaamd Ché. Meer hierover bekijk je in onderstaande video.

Joëlle Witschge bevallen van tweede zoontje
0:07
Joëlle Witschge bevallen van tweede zoontje

Famke Louise

Op 9 januari zijn artiest Famke Louise en haar vriend Denzel ouders geworden van hun eerste kindje. Het stel heeft het mannetje Nówie genoemd. Alles over de geboorte van Nówie zie je in de video hieronder.

Famke Louise moeder geworden
1:18
Famke Louise moeder geworden

Dyantha Brooks 

Leuk babynieuws op 23 februari voor Dyantha Brooks. De Shownieuws presentatrice en haar vriend Mick verwelkomden hun zoontje Lewis Fernando. De tweede naam is extra bijzonder omdat de vader van Dyantha ook Fernando heet.

Dyantha Brooks is bevallen
1:37
Dyantha Brooks is bevallen

Eva Simons

Op 1 maart werd zangeres Eva Simons moeder van een dochtertje genaamd Rosie Nova. Op sociale media liet ze destijds weten dat de bevalling van haar eerste kindje goed was verlopen. "Wat een geweldig team van specialisten om ons heen. We waren gezegend dat zij er waren op dit ontzettend belangrijke moment in ons leven."

Eva Simon bevallen van dochtertje
0:54
Eva Simon bevallen van dochtertje

Kimberley Klaver

Actrice Kimberley Klaver is op 5 maart de trotse moeder geworden van haar zoontje Dani jagger Magnus. Kimberley is thuis bevallen en deelde hierover een mooi bericht met haar volgers.

Kiki Bertens

Een maand later op 5 april verwelkomden oud-tennisster Kiki Bertens en haar partner Remko hun zoontje Mats. Remko plaatste hierover een bericht op Instagram en schreef hierbij: "Welkom lieve Mats. Trots op m’n kanjers."



Bibi Breijman 

Bibi Breijman en Waylon werden op 23 mei de trotse ouders van hun zoontje Chester. Het stel had al hun dochtertje Teddy, zij werd geboren in november 2018. Alles over de bevalling van Chester zie je in de video hieronder.

Bibi Breijman bevallen van tweede kindje
1:14
Bibi Breijman bevallen van tweede kindje

Ellen Hoog

Oud-hockeyster Ellen Hoog en haar partner Kelvin de Lang zijn in juli de trotse ouders geworden van hun dochtertje Sev. Het stel verwelkomde in maart 2019 hun eerste kindje Bowie Mae.

Danny Froger

Babynieuws voor Danny Froger en zijn vriendin Ann Dominique Wilten. Het stel werd op donderdag 29 september ouders van hun dochtertje Scottie Froger. Danny en Ann Domique lieten weten dat het meisje om 20.25 geboren was.

Op babybezoek bij Danny Froger
1:47
Op babybezoek bij Danny Froger

Michael Boogerd

Michael Boogerd is 2 september op 50-jarige leeftijd vader geworden van een dochter genaamd Coline. Het is het derde kindje voor de sportman.

Op babybezoek bij Michael Boogerd
1:17
Op babybezoek bij Michael Boogerd

Toprak Yalçiner 

Toprak Yalçiner beviel op 19 september van haar dochtertje Liva Su. De 35-jarige actrice en haar vriend Mats van der Sluijs hadden samen al een zoontje genaamd Miro.

Mathilde uit URK!



Op 12 oktober beviel Mathilde uit het populaire programma Urk! van haar zoontje Jason. De realityster liet destijds weten dat de bevalling goed is verlopen.

Gerda maakt geslacht baby bekend
1:13
Gerda maakt geslacht baby bekend

Shary-An

Shary-An Nivillac en haar vriendin Nena Kreber hebben op 9 oktober hun tweede kindje gekregen, een meisje genaamd Claes.

Tabitha

24 oktober deelde Tabitha dat ze voor de tweede keer moeder is geworden. Samen met haar partner Mauron Vlaar werden ze de trotse ouders van een dochtertje. In de video hieronder is de gender reveal van het meisje te zien. 

Tabitha onthult geslacht tweede kindje
0:19
Tabitha onthult geslacht tweede kindje

Vivienne van den Assem

RTL Boulevard-presentatrice Vivienne van den Assem beviel op 28 oktober van haar dochtertje Anouk. Vivienne en haar partner Arne hadden al een 3jarig kindje genaamd Guus.

Epke Zonderland

Voormalig turner Epke Zonderland werd op 1 november voor de derde keer vader. Hij en zijn grote liefde Linda verwelkomden hun dochtertje Gea Sophie. Meer hierover bekijk je in de video hieronder.

Epke Zonderland weer vader geworden
0:47
Epke Zonderland weer vader geworden

Soundos El Ahmadi

Op woensdag 9 november kwam het nieuws naar buiten dat cabaretier Soundos El Ahmadi is bevallen van een zoontje. Soundos deelde destijds een bericht op sociale media waarin ze aangaf "Stiekem al een week moeder van een zoon" te zijn.

Jamie Trenité 

Wat een leuk nieuws, ook de 32-jarige Jamie Trenité is voor de eerste keer vader geworden dit jaar. dat melde de presentator op Instagram. Samen met zijn vriendin Naomi heeft de presentator een zoontje gekregen. Het jongetje heeft de naam Rafael gekregen en is geboren op 13 november. "Je bent nu al zo’n held", schrijft Trenité bij een te schattige foto.

Marieke Elsinga

15 november kwam de kleine spruit van Marieke Elsinga ter wereld. De kleine heeft de naam Jip gekregen. Jip is het eerste kindje van Marieke en haar vriend Sander. "Hij is er! Welkom lieve Jip", schrijft de radiopresentator bij een te lieve foto van het jongetje.

K3- Hanne 

Hanne van K3 is moeder geworden van een eerste kindje. Dit prachtige nieuws maakte de zangeres zelf bekend op Instagram. Het mannetje is geboren op 15 november geboren en heeft de naam Julien gekregen. Eerder had de shownieuws tafel het over Hanne die stopte met K3 wegens haar zwangerschap, zie dat hieronder.

Zwangere Hanne stopt voorlopig met K3
1:28
Zwangere Hanne stopt voorlopig met K3

Anouk Hoogendijk

Tafelgast Anouk Hoogendijk is voor de tweede keer moeder geworden. De oud-voetbalster en haar partner Pieter zijn 17 november de trotse ouders geworden van een zoontje genaamd Jip. In de video onderaan de pagina zie je de eerste reactie van Anouk.

Anouk Hoogendijk bevallen van tweede zoontje
0:59
Anouk Hoogendijk bevallen van tweede zoontje

Shownieuws kwam onlangs op kraamvisite bij Anouk. De beelden hiervan zijn te zien in de video bovenaan de pagina.

Nienke Plas

Het derde kindje van Nienke Plas is op een wel heel bijzondere dag geboren. Zo schrijft Nienke op Instagram: "Een storm aan weeën. Bad had nèt een natte bodem en toen was deze baby er klaar voor. Geboren op Onafhankelijkheidsdag van Suriname - Srefidensi 25-11-2022." Harley Emani Nya heet het kleine wonder. Zie onderstaand bericht voor een prachtige foto van het meisje met haar trotste ouders.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.