Terug

Volg Shownieuws

Deze grote artiest ziet comeback met Donnie wel zitten

Nieuws

5 juli 2024, 20:03

Connie Witteman staat ervoor open haar muzikale comeback als Vanessa op te luisteren met een samenwerking. Daarbij denkt ze met name aan Donnie, zo vertelde de inmiddels 72-jarige zangeres in RTL Boulevard.

"Ik heb nog nooit een samenwerking gedaan. Als je het nu zo aan me vraagt dan denk ik aan rapper Donnie. Daar ben ik wel groot fan van", zei Connie. "Dat lijkt me wel leuk."

Connie treedt later deze maand voor het eerst in bijna twintig jaar weer op. Ze maakt haar comeback op het festival Milkshake in Amsterdam en staat volgende maand ook op de Pride in Amsterdam (zie video). De afgelopen weken bracht ze nieuwe versies uit van haar hits Upside Down en Cheerio.

Gouden plaat

Donnie ontving onlangs nog een gouden plaat. Voor het nummer Hier mag alles, met Marco Schuitmaker, kreeg hij deze. Het nummer had tien miljoen streams behaald. Bekijk onderstaande video voor meer hierover.

Grote verrassing voor Marco Schuitmaker en Donnie
4:46
Grote verrassing voor Marco Schuitmaker en Donnie

Voor Donnie is het zeker niet de eerste gouden plaat die hij in ontvangst mag nemen. Niet zo gek dus dat Connie een samenwerking wel ziet zitten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.