Terug

Volg Shownieuws

'Deze heftige maatregelen nam Mezdi tegen Fabrizio'

'Deze heftige maatregelen nam Mezdi tegen Fabrizio'

Nieuws

9 mei 2018, 17:00

Mezdi zou behoorlijke stappen hebben genomen om zijn ex-vriendin Danielle bij haar nieuwe lover Fabrizio weg te houden. Danielle wou in de finale van Temptation Island niet praten over wat voor enge dingen Mezdi zou hebben geflikt, maar dat doet Fabrizio inmiddels wel...

In Goedele on Top laat hij weten dat Mezdi hem bedreigd heeft. ''Als je dreigementen krijgt van Roemenen die betaald zouden zijn om mij op te wachten aan een of andere discotheek... Dan neem ik het zekere voor het onzekere.'' Hierdoor heeft de mogelijke relatie nooit voet van de grond kunnen krijgen. "We hebben geprobeerd om het te laten werken, maar daar is ook een stokje voor gestoken door mijn goede vriend daar in het noorden", zegt hij tegen Goedele.

Het maakte het onmogelijk voor de twee om te zien of hun flirt op Temptation Island wellicht wel liefde was. "Ik ga mijn veiligheid niet op het spel zetten. Daarom wou ik ook in Nederland niet rondrijden met mijn auto met gepersonaliseerde nummerplaat. Ik denk dat Daniëlle zelf toen ook heel bang was." Inmiddels is Fabrizio gelukkig met ex-Temptation Island-verleidster Pommeline en Danielle is ook aan het daten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.