Terug

Volg Shownieuws

Deze kinderen lijken sprekend op hun bekende ouders

Nieuws

23 dec 2022, 14:32

Tijdens een zwangerschap is het altijd maar afwachten op wie het kindje het meest zal lijken. Sommige kinderen lijken precies op hun ouder in hun jongere jaren. Dit geldt ook voor de dochter van Wendy van Dijk. De twee zijn toch als twee druppels water? Maar er zijn nog meer kinderen die sprekend op hun bekende ouder lijken...

Wendy en Lizzy van Dijk

Presentatrice Wendy van Dijk heeft twee kinderen. Met zanger Xander de Buisonjé kreeg ze in 2003 zoon Sem en zeven jaar later kreeg ze met Erland Galjaard dochter Lizzy. Nu Lizzy inmiddels niet meer zo'n kleine meid is, lijkt ze sprekend op haar moeder! Het is toch net Wendy zelf op onderstaande foto?

Lizzy lijkt niet alleen haar uiterlijk van haar moeder te hebben, maar ook haar dansmoves. Bekijk de video bovenaan de pagina voor een dansende Wendy en Lizzy.

Jan en Senn Smit

Jan Smit is al járen gelukkig met zijn Liza. De twee zijn zelfs al meer dan tien jaar getrouwd. Samen hebben zij twee kinderen: zoon Senn en dochter Emma. Liza heeft ook een dochter uit een vorige relatie, Fem. De 9-jarige Senn is de jongste van het stel en lijkt sprekend op zijn vader.

Vader en zoon hebben de grootste lol samen. Bekijk onderstaande video waarin Senn alles op alles zet om te winnen van zijn vader in een wedstrijdje snoepveter eten.

Jan Smit en Senn doen wedstrijdje snoepveter eten
0:18
Jan Smit en Senn doen wedstrijdje snoepveter eten

Chantal Janzen en Bobby Geeratz

Chantal Janzen was 26 jaar, toen ze een relatie kreeg met haar man Marco Geeratz. Naast dat ze hierdoor bonusmoeder werd van drie kinderen, kregen Chantal en Marco samen zoontjes James en Bobby.

De blondine deelt regelmatig hilarische video's en foto's met haar jongste spruit Bobby. Naast dat de twee allebei veel humor hebben, lijken de twee ook nog eens ontzettend veel op elkaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.