Terug

Volg Shownieuws

Deze MAFS-koppels zijn nog bij elkaar

Nieuws

14 jan 2023, 15:44

Het nieuwe seizoen van Married At The First Time is in volle gang. In het reality programma worden singles aan elkaar gekoppeld doormiddel van wetenschappelijk onderzoek. Ze zien elkaar voor het eerst op de bruiloft, maar blijven lang niet altijd samen. De volgende koppels zijn nog steeds gelukkig.

Bram en Patty

Bram en Patty deden mee aan het eerste seizoen van MAFS. Ruim zeven jaar verder zijn de twee nog steeds dolgelukkig met elkaar. Het koppel is zelfs twee kids rijker. Bram plaatste laatst een foto met zijn kids. "Rijkdom" schreef hij onder de foto.

Nikolai en Chantal

Nikolai en Chantal deden mee aan het tweede seizoen van het programma. De twee zijn nog altijd erg gelukkig samen. Na dochter Fenne, is Chantal afgelopen zomer bevallen van een tweeling. Dit was een grote verrassing voor Chantal en Nikolai. Na een hormoontraject en iui-behandeling raakte Chantal uiteindelijk op 'natuurlijke wijze' in verwachting van de tweeling. Bekijk onderstaande video voor meer over de tweeling.

MAFS-Chantal en Nikolai verwelkomen tweeling
1:01
MAFS-Chantal en Nikolai verwelkomen tweeling

Sonny en Dylan

Een ander succeskoppel is Sonny en Dylan, ze deden mee aan het zevende seizoen van het programma. Nu meer dan een jaar later is het nog steeds dik aan tussen de twee. Eerder lieten ze op Instagram weten dat ze het geheimhouden van hun relatie erg 'intens' vonden.

Astleigh en Rowan

Het laatste MAFS-stel wat nog steeds gelukkig samen is, zijn Astleigh en Rowan. De twee zijn nog altijd helemaal hoteldebotel op elkaar. "Je maakt me blij en ik weet zeker dat we een stevige fundering hebben neergelegd voor een prachtige toekomst. Je bent mijn schatje en daarom wil ik ook niets liever dan met je getrouwd blijven," las Astleigh voor uit zijn liefdesbrief tijdens het programma. Onlangs kreeg het stel verrassend nieuws. Bekijk gauw de beelden boven aan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.