Terug

Volg Shownieuws

Deze mannen schitteren in het nieuwe seizoen van Prince Charming

Nieuws

10 nov 2021, 12:31

Leuk nieuws woensdag voor fans van de populaire serie Prince Charming. De single mannen die het hart van de 27-jarige Chris gaan proberen te veroveren zijn bekend gemaakt.

De Prince Charming van dit seizoen, Chris Berendse, heeft woensdag op zijn Instagram de single heren van het nieuwe seizoen aan ons voorgesteld. ''Wauw, daar zijn ze dan. De twaalf leukerds die ik heb mogen ontmoeten in het prachtige Italië'', aldus Chris. ''Het avontuur gaat over twee weken van start.. Maaaar, maak alvast kennis met Angelo, Casper, Donnavon, Jakop, Jimmy, Julien, Lesley, Lorenzo, Marcel, Olav, Rick en Scott! Dankbaar dat ik jullie heb leren kennen.''

Kijkers van de hitserie hoeven niet lang meer te wachten op de aftrap van het tweede seizoen. Onlangs kondigde Videoland aan dat de eerste aflevering van het seizoen al over twee weken te zien is. In de video boven dit artikel zijn de eerste beelden te zien.

Marvin en Ferdi

Het eerste seizoen van Prince Charming was vanaf eind vorig jaar te zien. Het liefdesavontuur van Marvin was succesvol. Hoewel hij koos voor een andere man, kreeg hij na de opnames een relatie met finalist Ferdi. De twee zijn nog steeds samen. In de video hieronder heeft Marvin het over zijn coming out.

'Prince Charming' Marvin over zijn coming out
1:49
'Prince Charming' Marvin over zijn coming out

Beeld: Jasper Suyk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.