Terug

Volg Shownieuws

DEZE Nederlander is de nieuwe coach in The Voice Kids België

Nieuws

18 dec 2021, 16:54

Duncan Laurence neemt komend tv-seizoen plaats in een van de draaiende stoelen van The Voice Kids België. De Nederlandse songfestivalwinnaar krijgt daarbij gezelschap van landgenote Julia Boschman. De kersverse K3-zangeres Julia Boschman gaat eveneens jonge talenten coachen in het programma van VTM.

"Ik weet hoe spannend het is om auditie te doen en op te treden voor zoveel mensen", zegt de Arcade-zanger tegenover de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws. "Ik kan niet wachten om jong talent te helpen bij The Voice Kids en hen te coachen in de eerste stappen van hun carrière."

Naast Laurence is dus ook het trio van K3 als coach te zien in het programma, waarbij dat voor de Nederlandse K3-nieuwkomer Julia Boschman haar debuut is. Haar collega's Marthe de Pillecyn en Hanne Verbruggen doen al twee seizoenen mee als coach. Een andere nieuwe coach is Joris van Rossem, beter bekend als de Vlaamse zanger Metejoor.

Sky Radio Xmas

Duncan Laurence heeft de stemperiode voor de Sky Radio Xmas Top 50 geopend. Op 1 december bracht de zanger de allereerste stem uit in de studio van het radiostation, in het gezelschap van een kerstman. Alles hiervan zie je in de video bovenaan de pagina.

Verder zegt hij te hopen dat zijn nieuwe kerstnummer Wishes Come True ook in de lijst komt. Meer over zijn nieuwe nummer zie je in de video hieronder.

Duncan komt met kerstsingle
0:54
Duncan komt met kerstsingle

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.