Terug

Volg Shownieuws

Deze Oranje-spelers zijn nog vrijgezel

Nieuws

6 dec 2022, 13:47

De meeste mensen denken bij een voetballer aan een luxe leven en een prachtige vrouw aan hun zijde, maar dit geldt lang niet voor alle WK-spelers. De onderstaande voetballers zijn namelijk nog vrijgezel!

Tyrell Malacia

Tyrell Malacia, is een speler van Manchester United. De voetballer heeft een jaarsalaris van ruim vijf miljoen euro per jaar! Je zou denken dat de voetballer wel goed in de markt ligt, maar niks is minder waar. Malacia heeft de ware namelijk nog niet ontmoet. Verder komt de WK-speler ook niet zo vaak in het nieuws over zijn privéleven, zijn focus ligt duidelijk meer bij de bal.

Devyne Rensch

Niet alleen Devyne Rench is doorgebroken als profvoetballer, ook zijn vader was een speler bij onder anderen FC Twente en Heracles Almelo. Naar eigen zeggen heeft de vader van Rensch zijn carrière vergooid aan vrouwen en alcohol. "Jouw belangrijkste doel is die bal. Dat moet jouw vrouw zijn", gaf Kandhai tegenover het Haarlems Dagblad advies aan zijn zoon Devyne Rensch. Dit advies volgt hij goed op, want tot op heden is de voetballer vrijgezel.

Jurriën Timber

Ook bij Jurriën Timber lijkt het erop dat hij nog steeds vrijgezel is. In tegenstelling tot de voorgaande spelers, wordt hij wel in verband gebracht met vrouwen. Zo was er op de Instagram van Roos de Back en Jurriën een foto te zijn dat ze samen op vakantie waren in Griekenland. Ook reageert Timber regelmatig op haar foto met hartjes-emoji's.

Kenneth Taylor

Kenneth Taylor focust zich ook voor alsnog alleen maar op de bal. De voetballer is pas 20 jaar, maar staat al sinds 2020 onder contract bij Ajax.

Steven Bergwijn

De 25-jarige Steven Bergwijn is sinds kort weer op de markt. Dit betekent niet dat hij stil zit. Op het gebied van liefde heeft Steven namelijk al veel meegemaakt. De voetballer kreeg na een relatie van vijf jaar in 2020 een kind samen het zijn ex-vriendin Chloé. Die stond raar te kijken toen ze hoorde dat hij ook een andere vrouw had bezwangerd. Hij kreeg een relatie met zijn nieuwe vlam genaamd Sem Smit. De relatie hield geen stand en de twee verwijderde alle foto's op elkaars Instagram. Onlangs zijn deze foto's weer toegevoegd. Zou het stel weer terug bij elkaar zijn?

Memphis Depay

Tot slot is er nog één Oranje speler die nog vrijgezel is. Memphis Depay dacht in 2017 de ware liefde te hebben gevonden. Samen met Lori Harvey was hij zelfs verloofd. Een huwelijk is er helaas nooit van gekomen. Ondanks diverse geruchten lijkt het er op dat Memphis na zijn relatie met Lori nooit meer een vaste relatie heeft gehad.

Eerder deed bondscoach van deze vrijgezelle mannen een bijzondere onthulling. Bekijk gauw de beelden hierboven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.