Terug

Volg Shownieuws

Déze programma's maken kans op prestigieuze Gouden Televizier-Ring

Nieuws

26 sep 2024, 19:24

De programma's B&B Vol Liefde (RTL 4), Denkend aan Holland (Omroep MAX) en Dwars door de Lage Landen (VPRO) maken dit jaar kans op de Gouden Televizier-Ring. Dat heeft de organisatie achter de belangrijkste televisieprijs van Nederland donderdag bekendgemaakt.

B&B Vol Liefde is voor het tweede jaar op rij genomineerd. Het realityprogramma waarin bed and breakfast-eigenaren naar de liefde zoeken was toen de gedoodverfde favoriet maar legde het af tegen Oogappels. De BNNVARA-serie won toen met 39 procent van de stemmen (zie video bovenaan). De derde kanshebber was vorig jaar De Oranjezomer van SBS6.

Denkend aan Holland, waarin André van Duin en Janny van der Heijden Nederland ontdekken vanaf het water, en Dwars door de Lage Landen, het wandelprogramma van de Vlaamse tv-maker Arnout Hauben, maken voor het eerst kans. De nominatie voor Denkend aan Holland is zelfs de allereerste voor Omroep MAX.

Stemmen

De drie kanshebbers zijn door middel van stemmen van kijkers gekozen uit een longlist (zie video hieronder). De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op 17 oktober in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Tijdens het gala worden in totaal zeven prijzen uitgereikt. Er zijn awards voor onder meer populairste presentator, acteur en talent.

Er kan weer gestemd worden voor Gouden Televizier-Ring
2:58
Er kan weer gestemd worden voor Gouden Televizier-Ring

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.