Terug

Volg Shownieuws

DEZE realityster ziet Sarah van Soelen helemaal zitten

Nieuws

30 okt 2021, 20:00

Na de vermeende breuk tussen André Hazes en Sarah van Soelen, die nog steeds niet definitief bevestigd is, ziet een andere Nederlandse realityster Sarah helemaal zitten en steekt dat niet onder stoelen of banken.

Het gaat hier om niemand minder dan Michael van der Plas die een poging waagt bij van Soelen. Op zijn Instagram Stories deelt Michael een foto van Sarah. "Beautiful," schrijft hij erbij.

Wat misschien nog wel extra opvallend is, is dat Michael hiervoor ook al een poging heeft gedaan bij een andere ex van André. Aan Shownieuws liet Michael weten een date met Monique wel te zien zitten. Dat is te zien in de video bovenaan deze pagina.

"Met Monique Westenberg zou ik wel een keer een drankje willen drinken', laat hij weten in de video bovenaan deze pagina. Ook op Instagram maakte hij duidelijk dat hij een oogje op de ex van André heeft.

Naast Monique en Sarah zou de realityster ook graag willen daten met Yolanthe Cabau.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.