Terug

Volg Shownieuws

Deze sterren doen mee aan Expeditie Robinson

Nieuws

11 aug 2022, 09:09

Rose Bertram en Harry Piekema doen mee aan Expeditie Robinson. RTL maakte donderdag de eerste twee namen van het nieuwe seizoen bekend.

De andere kandidaten worden donderdagavond in RTL Boulevard bekendgemaakt. Kijkers kunnen de Belgische Rose Bertram kennen als model, influencer en de ex-vriendin van voetballer Gregory van der Wiel (zie video). Harry Piekema kreeg vooral bekendheid door zijn hoofdrol in de Albert Heijn-reclames.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson start op maandag 29 augustus om 20.30 uur op RTL 4. Het wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder. Die laatste heeft het stokje overgenomen van Kaj Gorgels.

Update

Ook Qmusic-nieuwslezeres en presentatrice Kirsten Westrik doet mee aan Expeditie Robinson. Dat maakte radio-dj Kai Merckx donderdagochtend bekend in zijn ochtendshow.

Kirsten Westrik, de zus van Merel Westrik, is sinds kort samen met Merckx te horen in de ochtendshow. Kijkers kunnen haar ook kennen van het RTL 5-programma 112 Vandaag. "Eindelijk, wat lekker. Er valt een last van mijn schouders", reageert Westrik vanaf haar vakantieadres.

Merckx vervangt Mattie Valk en Marieke Elsinga, die op dit moment op vakantie zijn. De ochtendshow is elke werkdag tussen 6.00 en 10.00 uur te horen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.