Terug

Volg Shownieuws

Deze sterren zingen tijdens WK Voetbal

Nieuws

24 okt 2022, 18:44

Willeke Alberti, Diggy Dex en Xander de Buisonjé treden rond de WK-wedstrijden van het Nederlands elftal op in het Huis van Oranje. Fans van de ploeg van bondscoach Louis van Gaal kunnen daar alle duels van het team volgen op grote schermen.

Het eerste WK-duel van Oranje met Senegal wordt op 21 november uitgezonden in AFAS Live in Amsterdam. Het Huis van Oranje verhuist vervolgens naar de Johan Cruijff ArenA, waar op 25 en 29 november de wedstrijden tegen Ecuador en Qatar te zien zijn.

"Waar ik het meest naar uitkijk, is dat Oranje het WK wint", zegt Alberti. "Mijn grootste wens is dan ook dat we tot en met de finale in de Johan Cruijff ArenA staan. Daarom doe ik mee aan Huis van Oranje."

Saamhorigheid

Diggy Dex houdt naar eigen zeggen van de saamhorigheid die zowel muziek als sport met zich meebrengen. "Een goede sfeer, muziek, met elkaar zingen en voetbal kijken: in Huis van Oranje komt het allemaal samen." Ook De Buisonjé kijkt uit naar zijn optredens. "Met z’n allen live naar de wedstrijden van het Nederlands elftal kijken, in een volle ArenA, met al die energie: dat zou ik voor geen goud willen missen."

De KNVB maakte eerder al bekend dat Ronnie Flex, Typhoon, Flemming en Emma Heesters naar het Huis van Oranje komen. DJ La Fuente geeft op 25 november in de rust van Nederland - Ecuador een show, Lucas & Steve treden op in de rust van Nederland - Qatar. De KNVB is nog in gesprek met andere artiesten.

Het Huis van Oranje blijft open voor publiek zolang het Nederlands elftal actief is op het WK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.