Terug

Volg Shownieuws

Deze Temptation Island-deelneemster staat naakt in Playboy

Nieuws

5 juli 2023, 13:14

Een bekend gezicht uit Temptation Island: Love or Leave is helemaal uit de kleren gegaan voor een naaktshoot in Playboy. Het gaat om Veerle Vlemmix, maakt het blad woensdag bekend. Veerle was in de editie van 2022 te zien als single in het programma (zie bovenstaande video waarin Monica Geuze en Kaj Gorgels vertellen over dat seizoen).

Veerle laat weten dat ze er niet lang over na hoefde te denken toen ze werd gevraagd: "Playboy staat voor mij voor vrijheid. Het blad bestaat natuurlijk al heel lang en ik ben altijd getriggerd geweest door het verhaal van de bunnies en de erotiek. Het is een hele eer om nu Playmate te zijn."

   

In Temptation Island: Love or Leave moeten koppels erachter zien te komen of ze met de juiste persoon zijn. Dat doen ze door apart van elkaar op date te gaan met vrijgezellen. Aan het eind van de serie besluiten de stellen of ze samen, alleen of met iemand anders naar huis gaan. Het programma wordt gepresenteerd door Monica Geuze en Kaj Gorgels.

(screenshot header: Videoland)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.