Terug

Volg Shownieuws

Deze zangeres is Helene Fischer's dubbelganger!

Deze zangeres is Helene Fischer's dubbelganger!

Nieuws

13 mei 2019, 12:19

Helene Fischer is één van de meest succesvolle Schlager-sterren van dit moment. Maar ze mag wel oppassen, qua looks dan toch tenminste. Want in Wit-Rusland is een zangeres opgestaan die uit hetzelfde knappe hout gesneden blijft!

Anna Sharkunova is net als Fischer 34, lijkt als twee druppels water op de succes-zangeres en kent zelf ook mega successen als ster. Anna is echter popzangeres en ze houdt zich verre van het levenslied. En daar gooit de blondine in eigen land hoge ogen mee, zo bericht het Duitse blad Bunte. Trouwens: Helene Fischer werd ook niet geboren in Duitsland, maar in Krasnojarsk, de op twee na grootste stad in Siberië. Maar Helene heeft geen enkele herinnering aan haar Russische wortels.

https://www.instagram.com/p/Bu1nLRMFKCQ/

Bunte ijst erop dat er ook nog een groot verschil is tussen beide dames. Anna trekt als een malle aan het carrière in Wit-Rusland en is super-actief op Instagram, maar Helene - zo zegt het blad - laat haar fans maar wat bungelen. Fischer heeft een pauze ingelast en haar laatste bericht op social media is vier maanden oud. En dus laat ze haar fans 'in de steek', aldus Bunte.

https://www.instagram.com/p/BttjbVGlC48/ https://www.instagram.com/p/BskzZQ0Fwc1/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.