Terug

Volg Shownieuws

Diederik Gommers mist oude leven

Diederik Gommers mist oude leven

Nieuws

31 okt 2020, 12:39

IC-arts Diederik Gommers kijkt met weemoed terug op het leven dat hij had voor de coronacrisis.

De arts, die op Instagram enorm populair is met meer dan 357 duizend volgers, blikt terug op een oude hobby. "Het was een hectische week met zaaldienst en stress in het land op zoek naar IC-bedden", schrijft hij op zijn pagina. "Ik mis het hockeyen... Maar hopelijk zetten de positieve vooruitzichten door en houden we ons nog even aan de maatregelen! Dan kan de IC de piek bereiken binnen de komende 10 dagen om daarna weer te mogen afschalen. Yes, wij kijken er naar uit!"

Zijn volgers wensen hem onder het bericht veel sterkte toe in deze heftige tijd, ook hopen ze dat hij binnenkort weer op het veld kan staan. Zo schrijft Marjon: "Wij hopen dit ook... En hopelijk doet iedereen dit ook."

Famke Louise

Gommers heeft Instagram aangemaakt nadat hij bij Jinek in een interessant gesprek met zangeres Famke Louise belandde. De twee zijn daarna een gezamenlijke coronacampagne gestart.

Inmiddels hebben Gommers en Famke Louise weinig contact meer. Dat vertelde de IC-arts afgelopen maandag in de Coen en Sander Show. "We hebben al gevraagd of Famke een paar vragen wil voorlezen. Maar ze vindt het toch lastig om met corona bezig te zijn. Een probleem is ook dat er allerlei mensen tussen ons in zitten. En ik heb het ook druk gehad. Maar ik ga nog een poging wagen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.