Terug

Volg Shownieuws

Dieuwertje Blok: Sinterklaas is gevaccineerd

Nieuws

8 nov 2021, 13:12

Komende zaterdag is de intocht van Sinterklaas en dat betekent dat ook Dieuwertje Blok weer dagelijks te zien is met Het Sinterklaasjournaal. En volgens Dieuwertje hoeven we ons geen zorgen te maken over zijn gezondheid want volgens haar is de goedheiligman gevaccineerd.

Dieuwertje vertelde maandagochtend in De 538 Ochtendshow met Frank Dane over de start van Het Sinterklaasjournaal en de intocht komende zaterdag. Volgens haar heeft de sint geen QR-code, maar is hij wel gevaccineerd: "Hij behoort zeker tot de risicogroep; ik heb me ook wel zorgen gemaakt vorig jaar (...) Hij heeft volgens mij geen corona gehad en hij is zeker gevaccineerd. Misschien heeft hij ook al een boosterprik gekregen..." Het fragment is in de video hierboven te zien.

De NTR, die de intocht op tv uitzendt, maakte afgelopen zomer al bekend dat de sint en zijn pieten, net als vorig jaar, door burgemeesters en kinderen worden begroet bij het Grotepietenhuis. In een brief werden burgemeesters uitgenodigd zich daarvoor aan te melden. De omroep wil niet zeggen hoeveel aanmeldingen er zijn binnengekomen en wat ze daar gaan doen.

Ook de locatie van het pietenhuis en de plek waar de goedheiligman met de pakjesboot zal aanmeren blijven geheim. Vorig jaar kwam Sinterklaas aan bij de (fictieve) Dieuwertje Blokkade in een niet nader genoemde plaats.

(bron video: De 538 Ochtendshow met Frank Dane)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.