Terug

Volg Shownieuws

Dinand en Lucy Woesthoff staan stil bij sterfdag Guusje Nederhorst

Dinand en Lucy Woesthoff staan stil bij sterfdag Guusje Nederhorst

Nieuws

29 jan 2021, 18:30

Het is vrijdag 17 jaar geleden dat Guusje Nederhorst op 34-jarige overleed aan de gevolgen van borstkanker. Dinand en Lucy Woesthoff staan op social media stil bij deze moeilijke dag.

Zo schrijft de zanger bij onderstaand beeld van een buddha op social media: "Alles is verbonden. Elk moment van ooit naar nu en verder. Alleen stilstaand voor even fictief waarneembaar om erna op te gaan in het getij van alle energie die overal tegelijk is. Zoals een herinnering, gedachte of een alles wat doet denken dat het enkel los staat van het geheel, een leven test op haar bewustzijn, zo straalt het licht vanzelfsprekend tot ze gezien wordt en ervaren. Alles is verbonden en alles is onderdeel van het geheel."

Hij sluit zijn bericht af met de tekst: "En het licht, zo vertelde een prachtige ziel me nog laatst, het licht dooft nooit. Dank, dank, dank. Leven. Dood. Licht."

Ook Lucy plaatst op Instagram een emotioneel bericht. Ze schrijft dat ze in het begin minstens twee keer per week naar de begraafplaats ging om bij het graf van Guusje te zitten. "Het lijkt misschien een beetje morbide, of dramatisch maar ik vond daar troost. We hebben elkaar niet gekend maar op de een of andere manier bracht dit ons dichter bij elkaar. Ik wist toen niets over verlies. Mijn keuze om daar te zijn was intuïtief. Ik wist dat het belangrijk was, ik wist toen alleen nog niet waarom."

"Nu, al die jaren later, komen we er vaak als familie", gaat Lucy verder. "Het is meer dan gewoon goed om te doen, het is helend. Gelukkig wordt er nu altijd geglimlacht en zijn er zelden tranen. Guusje heeft haar rust gevonden en wij ook. Zij is al lang vertrokken van deze aarde, maar op die momenten staat ze ineens weer tussen ons en dan voelen we dat ze met ons meelacht. We omarmen het. De cirkel is rond."

Het tweetal kan rekenen op veel liefdevolle berichten. Veel volgers reageren onder de berichten hartjes. Andere reacties luiden: "Mooi!" en "Wat prachtig verwoord, ik ben er stil van"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.