Terug

Volg Shownieuws

Dionne Stax deelt een prachtig nieuwtje

Nieuws

21 juli 2023, 21:03

Dionne Stax, die sinds een aantal jaar ontzettend gelukkig is in de liefde met een bekende dj (zie bovenstaande video), heeft vrijdag de Nijmeegse Vierdaagse uitgelopen. Ze heeft voor de dertiende keer de finish gehaald. "Lucky 13!", noemt de AVROTROS-presentatrice het zelf op Instagram. Ze plaatste na aankomst een selfie van zichzelf met een bos gladiolen in haar hand.

Eerder deze week gaf de 38-jarige Dionne al aan dat er wat haar betreft na dit jaar nog heel wat deelnames komen. Volgens haar is dertien een ongeluksgetal en moeten het er 'sowieso vijftien worden'. "En met 25 krijg je weer een mooier kruisje en dat wil ik stiekem ook", zei ze tegen De Telegraaf.

De 105e Vierdaagse is uitgelopen door 39.019 wandelaars. Dat betekent dat bijna 8000 lopers niet zijn gestart of onderweg zijn uitgevallen, want alle 47.000 startkaarten waren verkocht. Op de laatste dag van de Vierdaagse, vrijdag tijdens de intocht, kwamen meer lopers dan anders te laat over de finish.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.