Terug

Volg Shownieuws

Dirk Kuyt belachelijk gemaakt in De Oranjezomer

Nieuws

5 juli 2021, 17:38

Het uiterlijk van Dirk Kuyt blijft de tongen los maken bij de mannen van de Oranjezomer. Zelf bevestigde Dirk Kuyt dat hij een ooglidcorrectie heeft gehad, maar Johan Derksen denkt niet dat dit de enige ingreep is…

"Volgens mij hebben ze gewoon die hele kop eraf gehaald en een nieuwe erop gezet", zegt Johan. René van der Gijp zegt vervolgens: ‘Het lijkt wel alsof hij de bof heeft’.

Johan vindt het oude uiterlijk van Dirk een stuk mooier. "Ik vind hem er links beter uitzien dan rechts", zegt hij over de 'voor- en nafoto's'. "Ik zou hem niet herkennen als ik hem tegenkwam."

Onherkenbaar?

Bij de meest recente tv-optredens van Dirk zijn kijkers aan de lopende band ondersteboven van zijn nieuwe look. Hij wordt zelfs onherkenbaar genoemd.

Zelfs Wesley Sneijder herkent zijn voormalig teamgenoot nauwelijks meer. Wesley Sneijder heeft Dirk Kuyt flink voor de gek gehouden. Als ze elkaar weer zien op het vliegveld, neemt Wesley hem flink in de maling.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.