Terug

Volg Shownieuws

Dirk Zeelenberg opnieuw gelukkig in de liefde

Nieuws

6 jan 2023, 14:51

Leuk nieuws voor Dirk Zeelenberg. De Divorce-acteur laat op sociale media weten weer gelukkig in de liefde te zijn.

Dirk plaatst op Instagram een liefdevolle foto met zijn nieuwe vriendin. Hij plaatst er zelf een rood hartje onder. De gelukkige draagt de naam Nicole de Vries. "We kennen elkaar nu al een aantal weken," aldus de acteur aan Shownieuws. "Ik ben ongelofelijk dankbaar dat ik deze in alle opzichten prachtige vrouw in mijn armen mag houden. Wat kan de liefde toch waanzinnig zijn."

Tot slot hij weten dat de twee het heel erg gezellig hebben samen en dat nu momenteel genieten van een vakantie op Curaçao.

Zeelenberg zijn volgers reageren massaal onder het bericht. "Leuk! Geniet schat," aldus een volgers. Iemand anders reageert met: "Wat een waanzinnig mooie vrouw! Gefeliciteerd beiden!"

Scheiding

In maart 2022 kwam het nieuws naar buiten dat Dirk en zijn partner Suus Schenk gaan scheiden. Hiermee kwam er een einde aan een huwelijk van 12 jaar. Hij vertelt zelf openhartig over deze heftige periode in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.