Terug

Volg Shownieuws

Disney verplaatst derde King's Man-film naar 2021

Disney verplaatst derde King's Man-film naar 2021

Nieuws

27 aug 2020, 21:04

Disney heeft de release van het derde deel in de reeks King's Man-films verplaatst naar 2021. De film zou eigenlijk half september uitkomen, maar staat nu op de lijst voor eind februari. Dat meldt The Hollywood Reporter. Disney heeft besloten tot deze zet omdat de bioscopen in veel Amerikaanse steden nog dicht zijn vanwege de coronacrisis.

De film is een prequel in de reeks en vertelt de ontstaansgeschiedenis van de geheime dienst waar de vorige twee films om draaiden. Acteur Taron Egerton keert niet terug; de hoofdrollen worden gespeeld door Aaron Taylor-Johnson, Gemma Arterton en Ralph Fiennes.

Het nieuws is een domper voor acteur Olivier Richters, beter bekend als ’The Dutch Giant’. De 2 meter 2 lange bodybuilder was te zien in de trailer van het derde deel, die momenteel al in de Nederlandse bioscopen te zien is.

Richters heeft een bijrol als schurk, valt uit de trailer op te maken. Het is een van de grootste films waarin de 30-arige Nederlander tot nu toe te zien was. Binnenkort is de acteur ook te bewonderen in de nieuwe Marvel-film Black Widow, maar ook deze release werd vanwege de coronacrisis voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.