Terug

Volg Shownieuws

Dit at Ariana Grande in Amsterdams restaurant

Dit at Ariana Grande in Amsterdams restaurant

Nieuws

7 juli 2021, 21:43

Fans weten het zeker! Ariana Grande is samen met haar man Dalton Gomez in ons kikkerlandje. De Amerikaanse zangeres is de afgelopen dagen op meerdere plekken gespot, waaronder een restaurant in onze hoofdstad. Shownieuws sprak met de gelukkige die Ariana haar avondeten afgelopen weekend serveert.

De serveerster van het Amsterdamse restaurant Snob kan haar ogen in eerste instantie niet geloven. “Ik realiseerde mij helemaal niet daar het Ariana was”, vertelt ze aan Shownieuws. “Totdat ze haar mondkapje afdeed. Het kostte mij een aantal minuten om bij te komen. Alles voelde een beetje als een droom.”

Ariana is heel lief voor het personeel van het restaurant, vindt de serveerster. “Ze vroeg of ik pijn aan mijn arm had, want ik hield die een beetje raar. Waarschijnlijk omdat ik mij geen houding wist te geven in deze situatie. Ook vertelde Ariana dat ze het fijn vond om weer eens op een normale plek te kunnen eten.”

En normaal was het zeker, want de wereldster koos voor een simpele vegetarische burger – volgens de menukaart van het restaurant een kleine €11,- - en deelde met haar liefje een patatje van nog geen zes euro. “We gaven haar ook een broodje met olijvenspread. Ze at alles op en ze vertelde dat ze ervan had genoten.” Dat laatste blijkt ook wel uit de fooi die Ariana geeft. Maar liefst €100,-!

Hoe lang de zangeres nog in Nederland is, is niet bekend. Wel laat ze serveerster nog weten dat Ariana nog in was voor een rustig feestje. “Ze vroeg of ik rustige en donkere barretjes in Amsterdam wist.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.