Terug

Volg Shownieuws

Dit is de nieuwe presentator van Lingo!

Nieuws

3 juli 2019, 12:00

Presentator en spelletjesfanaat Jan Versteegh is het nieuwe gezicht van Lingo. Het populaire woordspelletje maakt dit najaar zijn comeback bij SBS6.

De kersverse Lingo-presentator heeft ontzettend veel zin in zijn nieuwe uitdaging. “Tijdens de screentests merkte ik dat ik vanzelf mee stond te spelen. Ik kijk als spelletjesfanaat dus enorm uit naar de opnames van Lingo,” vertelt Jan enthousiast. De stem der stemmen JP is ook weer van de partij bij het programma.

Het was voor de zendermanager van SBS6 René Oosterman een snelle keus om voor Jan te gaan. "Uit de verschillende screentests die we hebben gedaan bleek al snel dat Jan dol is op spelletjes en het als een eer ziet om deze klassieker te mogen presenteren. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk," aldus René

De eerste aflevering van Lingo werd uitgezonden in 1989, waarna het spelletje enorm geliefd werd. Desondanks verdween het succesvolle programma, onder veel protest, na 25 jaar van de televisie. Fans kunnen weer gerust hun hart ophalen want vanaf 26 augustus is het programma weer te zien op SBS6.

Eerder werd het programma gepresenteerd door Robert ten Brink, François Boulangé, Nance en Lucille Werner.

https://www.instagram.com/p/Bzc0_NJFAQx/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.