Terug

Volg Shownieuws

Dit is de reden waarom Donny en Amijé uit elkaar zijn!

Nieuws

14 juni 2019, 09:49

Donny Roelvink maakte in april bekend dat zijn relatie met Amijé voorbij is. Nu onthult hij de échte reden van de breuk: hij vindt zichzelf nog te jong om te settelen.

Aan het blad Privé vertelt Donny openhartig over zijn liefdesleven. "Het ding is: ik ben jong, ik wil leven. Ik ben met heel veel dingen tegelijk bezig. Op dit moment wil ik dat alleen ervaren. Dat is de reden waarom Amijé en ik uit elkaar zijn."

Eerder liet Donny aan 6 Inside weten dat de twee nog even goede vrienden zijn (zie video). Toch was hun break-up geen wederzijde beslissing. "Ik heb het uitgemaakt. Amijé is een prachtige, lieve meid. Daar heeft het absoluut niet aangelegen. Het heeft echt te maken met mijn leeftijd en alles wat er in mijn leven gebeurt. Als jij 21 zou zijn en in mijn schoenen stond, dan zou je begrijpen waarom ik op sommige vlakken momenten voor mezelf nodig heb. Laten we eerlijk zijn: ik ben anders dan menig jongen van mijn leeftijd", legt hij uit.

Wat onder andere meespeelde is zijn bekendheid. Donny: "Het is een ander verhaal als je Jantje uit Groningen bent en je een meisje hebt. Ik ben net op mezelf gaan wonen. Ik ben nog veel dingen aan het ontdekken en ik heb aan mezelf gemerkt dat ik dat alleen moet doen. Het is te vroeg om me settelen. Als je dat eerlijk aan een vrouw vertelt en het met respect uitlegt, dan zal je dat respect ook terugkrijgen."

Maar zal hij dan op een latere leeftijd toch nog terug bij Amijé terugkomen? "Wat ik wel denk, en dat heb ik ook naar Amijé uitgesproken, is dat we elkaar heus ooit terugvinden, als dat zo moet zijn. Want ik geloof in ware liefde. Sommige mensen vinden elkaar op hun achttiende en blijven voor eeuwig bij elkaar, anderen hebben tussendoor vijf andere relaties voordat ze weer bij elkaar komen. De tijd zal het leren."

Nu Donny weer single is, heeft hij alle tijd voor nieuwe projecten. Zo brengt hij samen met fitnessgoeroe Fajah Lourens een boek uit.

https://www.instagram.com/p/Byiae6Qiype/ https://www.instagram.com/p/BxXZDuoBwmX/ https://www.instagram.com/p/BxCcubQBiyZ/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.