Terug

Volg Shownieuws

Dit doet We Want More-Ricardo met zijn 10.000 euro!

Dit doet We Want More-Ricardo met zijn 10.000 euro!

Nieuws

18 aug 2020, 01:24

De weergaloze Ricardo uit We Want More pakte dit weekend 10.000 euro met zijn derde plek in het SBS-programma. Dit waanzinnige bedrag biedt hem kansen die hij nooit eerder had...

Ricardo is dankbaar en ontzettend blij, zo vertelt hij in Shownieuws.

Over zijn toekomstplannen is hij duidelijk: hij wil natuurlijk een single gaan uitbrengen. Hij wil net als in We Want More graag nummers van Andre Hazes blijven zingen, maar hoopt ook onder zijn eigen naam nog bekender te worden. Een van zijn grootste dromen is bij Holland Zingt Hazes op te treden, zodra dat weer kan.

We Want Iris, Silver en Ricardo!

Fadozangeres Iris Feijen won de zangwedstrijd samen met haar gitarist Tiago, zoals te zien is in bovenstaande video. Ze versloeg nipt haar mede-finalisten Silver en Ricardo in een bloedstollende finale en ze heeft daarmee maar liefst 100.000 euro gewonnen. "Onze deelname aan We Want More heb ik ervaren als één groot feest!", vertelt Iris. "De sfeer was supergoed, zowel op het podium als backstage. Met onze deelname wilden we gewoon een keer op tv laten zien dat wij de Portugese fadomuziek op onze eigen manier in Nederland ten gehore brengen. Dat pakte verrassend goed uit!"

Om mee te doen aan We Want More, was voor Iris een droom die uitkwam. "Voor mij persoonlijk was het al vanaf mijn dertiende een droom om een keer mee te doen aan een zangwedstrijd op tv, dus toen ik hoorde dat alle zangstijlen welkom waren bij We Want More, besloten Tiago en ik mee te doen. Ondanks het feit dat muziek natuurlijk geen wedstrijd is, zijn we ontzettend blij, verrast en dankbaar dat wij uiteindelijk met de hoofdprijs van €100.000 naar huis gaan. We willen iedereen bedanken voor dit fantastische avontuur!”, aldus de winnares.

Tijdens de finale hebben de elf finalisten alles gegeven om de hoofdprijs van een ton in de wacht te slepen. Na de puntenverdeling van de vakjury en de 25 professionals uit de muziekindustrie hadden Iris, Silver en Ricardo alle drie de hoogste eindscore. De publieksjury kreeg dus de doorslaggevende stem. Deze Mobile Jury van 100 man publiek volgde de finaleoptredens via een videoverbinding: iedereen van de publieksjury wees één favoriet aan. De eindstand: ex-drugsverslaafde Ricardo eindigde als derde en ging naar huis met 10.000 euro, Silver werd tweede en ontving 25.000 euro en fadozangeres Iris heeft dus een ton gewonnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.