Terug

Volg Shownieuws

Dit duo presenteert het Televizier-Ring Gala

Nieuws

19 sep 2024, 16:02

Jan Smit en Peter Pannekoek presenteren dit jaar weer het Televizier-Ring Gala. Dat hebben zij donderdag bekendgemaakt op sociale media. Eerder liet Peter zich nog uit over het presenteren van de Televizier-Ring in een interview met Shownieuws. "Dat is dé grote vraag natuurlijk", vertelde hij (zie video).

Het tweetal presenteerde het gala in 2023 ook al. Het duo staat samen op 17 oktober in Theater Carré in Amsterdam waar verschillende prijzen worden uitgereikt. Behalve de ring zelf worden ook prijzen uitgereikt in de categorieën presentator, acteur, talent, online-videoserie, impact en jeugd. Op 5 september maakte de Televizier de koplopers bekend van de bovenstaande categorieën in alfabetische volgorde.

RTL Boulevard had de primeur om de kanshebbers van de ring bekend te maken. Onder andere B&B Vol Liefde, Bureau Rotterdam, De Joodse Raad en De Slimste Mens mogen zichzelf de koplopers van dit moment noemen. Ook werd dit uitgebreid aan de Shownieuws-tafel besproken (zie onderstaande video). Alhoewel het nog altijd de vraag is of deze tussenstand in de loop der tijd zal veranderen...

Het Hilversumse prijzenfeestje vindt voor de 59e keer plaats. De hoofdprijs ging afgelopen jaar naar de NPO-serie Oogappels. De serie won met 39 procent van de stemmen. Ook B&B Vol Liefde en De Oranjezomer maakten dat jaar kans op de felbegeerde prijs.

Nieuwe tussenstand programma's Gouden Televizier-Ring
3:53
Nieuwe tussenstand programma's Gouden Televizier-Ring

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.