Terug

Volg Shownieuws

Dit gaat Bart doen met Big Brother-geld na winst

Nieuws

3 apr 2023, 16:29

Bart weet al wat hij met het geldbedrag gaat doen dat hij heeft gekregen na zijn winst van Big Brother. De sympathieke Vlaming vertelt aan Shownieuws wat zijn plannen zijn...

"Ik heb al jaren een kleine droom", zegt Bart in een openhartig gesprek over zijn deelname en winst. "Iets heel kleins kopen in Spanje, een huisje of een appartement. Dan zal ik wat moeten bijsparen, maar dit is een mooi stukje wat ik kan bijleggen."

"Hoe ik het ga noemen? Casa Big Brother denk ik", zegt Bart, die deelname aan een eventuele Big Brother All Stars-editie wel ziet zitten.

Het hele gesprek met Bart zie je in de video hierboven.

Bart versus Jason

Bart werd zaterdagavond verkozen tot winnaar van het RTL 5-programma Big Brother. De Vlaming versloeg in de finale de Nederlander Jason. De Vlaamse Jolien viel eerder in de eindstrijd al af voor de winst.

De winnaar verliet het Big Brother-huis na 86 dagen met een geldbedrag van 73.388 euro. "Super, super, super", zei Bart toen presentatoren Geraldine Kemper en Tatyana Beloy hem weer welkom heetten in de studio en feliciteerden met de winst. "Ik heb er geen woorden voor."

Vorig jaar werd het realityprogramma gewonnen door de Nederlander Salar. Hij ging met een prijzenpot van bijna 70.000 euro naar huis. Meer daarover bekijk je in de video hieronder.

Big Brother-winnaar Salar feest erop los
1:58
Big Brother-winnaar Salar feest erop los

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.