Terug

Volg Shownieuws

Dit gaat Charles Groenhuijsen doen na stoppen Op1

Nieuws

19 mei 2024, 09:41

Charles Groenhuijsen lijkt gewend aan het idee dat de talkshow Op1, waar hij een van de presentatoren is, na dit seizoen definitief stopt. Tegen Shownieuws zei de 70-jarige presentator zaterdag dat het einde van het programma hem ook kansen biedt (zie video).

"Het zou weleens mee kunnen vallen, omdat het mij ook mogelijkheden geeft", aldus Charles. "Elke woensdag moest ik hier zijn, en twee van mijn kinderen wonen in Amerika en ik vind het ook weleens leuk om daar langs te gaan. Dat soort mogelijkheden heb ik nu."

P van pensioen

Als het aan hem ligt, blijft hij na het einde van Op1 ook gewoon aan het werk, en verdwijnt hij ook niet van televisie. "Ik ben plannen aan het indienen voor documentaires. Ik geef lezingen, trainingen en schrijf columns, dus de P van pensioen staat nog niet op mijn voorhoofd", besluit hij lachend.

Charles deelde begin december in de uitzending van Op1 dat hij en het team van Omroep MAX die dag via de pers hadden gehoord dat het programma ging stoppen. De presentator zei toen dat het nieuws "rauw op het dak" van de makers is gevallen, maar dat ze nog zes maanden zouden gaan "knallen".

Jan Slagter woest om stoppen Op1
1:03
Jan Slagter woest om stoppen Op1

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.