Terug

Volg Shownieuws

Dit gaat Klaasje doen na haar afscheid bij K3

Dit gaat Klaasje doen na haar afscheid bij K3

Nieuws

7 apr 2021, 20:55

Klaasje kan zichzelf nog héél even onderdeel van K3 noemen, maar desondanks is ze toch alvast begonnen met haar toekomst: ze is een acteeropleiding gestart!

Dat verklapt de zangeres aan het Belgische nieuwsblad HLN. Die acteeropleiding volgt Klaasje in Amsterdam. Solo gaat ze overigens niet verder, verklapte ze eerder al. "Ik hoop dat ik nog op tijd ben", zegt de Nederlandse in een interview met Het Nieuwsblad. "Ik heb het gevoel dat ik nog middenin mijn ontwikkeling zit. Ik wil ontdekken wat er nog in me zit, en ik wil meer creatief bezig zijn dan louter uitvoerend."

Klaasje blijft echter realistisch. "Misschien is er geen mediacarrière voor mij weggelegd. Misschien willen de mensen mij niet. En dan wordt het gewoon totaal iets anders. Dan ga ik misschien weer dwarsfluitles geven, wat ik gedaan heb ik voor ik K3 werd. Ik ben er realistisch in. Succes kun je niet afdwingen."

Begin februari kondigde Klaasje aan dat ze dit jaar afscheid neemt van K3. In de komende maanden wordt met onder meer een tournee afscheid van haar genomen. Studio100 gaat ondertussen op zoek naar een opvolger.

Vertrek Klaasje

Klaasje maakte in februari haar vertrek bij K3 bekend (zie video hierboven). Er komt een opvolger voor haar en ook mannen kunnen zich, voor het eerst, aanmelden. Dat gebeurde in de afgelopen weken al massaal. In totaal hebben al meer dan 20.000 mensen zich ingeschreven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.