Terug

Volg Shownieuws

Dit is het geheim achter de lippen van Gaby Blaaser

Nieuws

14 juni 2019, 19:23

"Ik ben juist bang dat ik iets te open ben", zegt Gaby Blaaser giechelend in de nieuwste video van Anna Nooshin. In de rubriek Gossip bespreekt zij altijd, jawel, de heetste roddels. En daar doet Instagramhottie Gaby een paar opvallende uitspraken in.

Voor de YouTube-video heeft Anna Nooshin aan haar volgers gevraagd om allemaal roddels over de diklippige dame in te sturen. En daar hebben ze goed gehoor aan gegeven. De meest prangende vraag is toch wel wat de ex-soapie allemaal aan haar lijf heeft laten verbouwen.

"Ik vind het op zich een compliment dat mensen denken dat ik mijn hele lichaam heb laten verbouwen, want alles is echt." zegt Gaby. Voor de zekerheid voelt Anna even aan de borsten van haar gast en ook zij moet concluderen dat ze toch echt de real deal zijn. Maar daar kan wellicht verandering in komen. "Ik hoop ooit, als het mij gegund is, kindjes te krijgen, en misschien daarna wel. Want het is niet meer zo als toen ik 25 was."

Ook de lippen van Gaby blijven niet onbesproken. Veel volgers denken dat zij elke 2 weken in de stoel ligt van de chirurg om volgespoten te worden. Niets is minder waren volgens de sexy influencer: "Tuurlijk heb ik ook weleens mijn lippen laten doen." Maar het geheim voor de voluptueuze lippen is lipliner. Door het randje om de lip te tekenen zijn ze een stuk groter.

Onlangs kwam naar buiten dat Gaby zou daten met Rodney Sneijder. Maar daar is ook niks van waar. Op dit moment is Gaby nog single en voorlopig wil ze dat ook eventjes zo houden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.