Terug

Volg Shownieuws

Dit irriteert kijkers massaal aan terugkeer Big Brother

Nieuws

4 jan 2022, 08:09

De terugkeer van Big Brother wordt onder fans van reality-tv met open armen ontvangen. Toch irriteren zij zich massaal aan één ding: de voice-over.

Volgens kijkers is die namelijk onverstaanbaar. Op social media gaat het helemaal los tijdens en na de eerste uitzending. "Vreselijk is die stem... Versta er niks van! Vorige stem was leuker", schrijft iemand op Facebook. "Ik mis de vorige stem wel, je kan hem heel moeilijk verstaan. Best wel jammer, hopelijk verandert het nog", reageert een ander.

Ook op Twitter gaat het vooral over de 'stem van Big Brother'. Hieronder enkele tweets:

Hunk

Over de rest van het programma en met name de kandidaten zijn de kijkers positiever gestemd. Met name de 26-jarige Tobias uit Den Haag valt goed in de smaak.

"Instant crush op Tobias", schrijft iemand op het platform en een andere kijker Tweet: "Tobias is wel een snoepje."

De hunk in kwestie:

Vorig seizoen

Jill werd door het Nederlandse en Vlaamse publiek verkozen tot winnaar van het vorige seizoen van Big Brother. De Nederlandse nam het op tegen Liese en Nick in de finale van het programma.

De kandidate streed in de laatste minuten tegen Nick, want Liese viel al eerder af. Jill ging met de geldprijs van ruim 70.000 euro naar huis. Beelden van de finale zijn te zien in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.