Terug

Volg Shownieuws

Dit is de crush van Martien Meiland!

Dit is de crush van Martien Meiland!

Nieuws

19 dec 2020, 20:46

Martien Meiland heeft onthuld wie zijn crush is! Dat heeft hij gedaan in het programma Linda's Wintermaand, zo is in een promo op social media te zien.

Wanneer Linda de Mol aan Martien vraagt of hij een ideale man heeft, antwoordt hij: "Ja, dat heb ik al een paar keer in de media geroepen. Met de naam erbij..." Linda dringt er nog even op aan, want ze heeft geen idee. Waarop Martien zegt: "Nou, ik ga het ook niet zeggen, ik vind dat zulke armoede."

Maar even later komt de kasteelheer er al snel op terug. "Hij is al jaren gelukkig met een man, maar dát vind ik een leuke man, zeg maar, om te zien." En vervolgens verklapt hij dat het niemand minder dan zijn SBS-collega Viktor Brand is!

Linda kan het wel begrijpen: "Dat vind ik ook een leuke man, dat begrijp ik wel. En knap en aardig." Martien grapt vervolgens: "Maar dat is ook volgens mij de enige in heel Nederland."

Het hele gesprek met Martien en Linda is zondagavond te zien in Linda's Wintermaand om 20:00 uur bij SBS6.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.