Terug

Volg Shownieuws

Dit is de echte naam van Sylvie's man 'Niclas'!

Dit is de echte naam van Sylvie's man 'Niclas'!

Nieuws

1 okt 2020, 15:44

Sylvie Meis is afgelopen weekend getrouwd met de knappe kunstenaar Niclas Castello. Maar wist je dat Niclas Castello, zoals een echte artiest betaamt, een verzonnen artiestennaam is?

Niclas werd namelijk geboren als... Norbert Zerbs! Blijkbaar was dit niet kunstzinnig genoeg, want de kersverse echtgenoot van Sylvie 'Zerbs' gaat inmiddels al lange tijd door het leven als Niclas Castello. Onder die naam groeide hij uit tot een bekend kunstenaar, tot wiens klanten onder andere Beyoncé en Jay Z behoren.

Dat Norbert ooit koos voor een artiestennaam en hij werkt met de crème de la crème van de internationale showbizz, betekent niet dat hij zelf een leven in de schijnwerpers ambieert. Sterker nogzelfs op zijn eigen officiële trouwfoto's wilde hij niet volledig herkenbaar zijn.

Vier dagen feest

Vier dagen lang mocht het prachtige bruiloftsfeest van Sylvie in Florence duren, maar het zit er toch echt op. Er is tot in de vroege uurtjes doorgefeest en onze reporter ter plaatse, Marius, vertelt alle ins en outs. Hij vertelt ze in de video hieronder.

En na de bijzondere bruiloft is het voor Sylvie en Niclas nu hoog tijd om tot rust te komen en te genieten van hun huwelijksreis!

Het stel vertrok per boot vanaf de Italiaanse stad Napels naar het eilandje Capri. Niclas deelde een video op Instagram waarin te zien is hoe blij hij is met zijn huwelijk. Hij noemt daarin Sylvie zelfs 'mijn koningin' en kijkt er enorm naar uit om zijn geluk te vieren op 'het eiland van de liefde'.

Op haar beurt gunde Sylvie haar volgers een bijzonder kijkje in haar romantische tripje met Niclas, want ze postte een heleboel video's vanaf de unieke locatie, het eiland dat op kleine afstand ligt van de stad Napels. "Zo blij om terug te zijn op dit magische eiland", schreef Sylvie bij een van haar video's. Het hotel ziet er werkelijk prachtig uit en grenst aan de diepblauwe zee. In de onderstaande video kun je meegenieten met het bijzondere tripje van het stel!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.