Terug

Volg Shownieuws

Dit is de nieuwe presentator van HFL8

Nieuws

21 dec 2022, 14:40

Vanaf maandag 2 januari is HLF8 weer te zien op de buis. Samen met Hélène Hendriks zal Sam Hagens het SBS6-programma presenteren. De twee zullen afwisselen te zien zijn in de talkshow. Woensdag 4 januari zullen we de kersverse presentator voor het eerst zien schitteren aan de tafel.

Naast zijn nieuwe klus, blijft Sam werkzaam als politiek verslaggever voor Hart van Nederland. Sam heeft als politiek verslagever al eerder een aantal keer mogen aanschuiven bij HLF8 en Vandaag Inside/Oranjewinter.

De heren van Vandaag Inside hadden al wel verwacht dat Sam binnenkort te zien zou zijn als presentator. Toen Sam onlangs te gast was bij Oranjewinter kreeg Sam een opvallende taak toegewezen. Hij mocht namelijke even plaatsnemen op de plek van Wilfred Genee en zijn taak overnemen. Dit leverde hilarische beelden op. De beelden hiervan zijn te zien in de video bovenaan de pagina.

Spannend

Sam laat weten erg veel zin te hebben in zijn nieuwe uitdaging, ook al vindt hij het nog wel een beetje spannend.

"Ik heb ontzettend veel zin in het nieuwe jaar en kijk er enorm naar uit om HLF8 te mogen presenteren. Het team en de studio van HLF8 zijn mij niet onbekend, maar spannend vind ik het wel. Ik neem mijn kennis van en interesse in politiek mee, maar uiteraard komen ook de andere onderwerpen bij mij aan tafel aan bod", reageert Sam.

"Ook in het nieuwe jaar is HLF8 een belangrijke waarde in onze programmering”, licht Directeur Televisie Marco Louwerens toe. “We zijn enorm blij dat Hélène als presentatrice aanblijft en we versterking hebben gevonden in de persoon van Sam. Het team van HLF8 heeft de afgelopen periode hard gewerkt om het format verder te ontwikkelen en met deze twee gezichten aan de kop van de tafel zien we het nieuwe jaar vol vertrouwen tegemoet."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.