Terug

Volg Shownieuws

DIT is de reden dat Willeke Alberti 13 kilo afviel

Nieuws

7 dec 2022, 10:09

In een interview met het blad Nouveau vertelde Willeke Alberti over haar zware privé jaar. De zorgen om haar dochter Daniëlle Oonk en het schandaal rondom haar zoon Johnny de Mol zijn de zangeres zwaar komen te vallen.

Door alle stress rondom haar kinderen is Willeke Alberti 13 kilo afgevallen, dat vertelt ze in het interview met Nouveau. "Het was wat veel allemaal"

'Mijn kinderen' Zoon Johnny werd dit jaar zwaar beschuldigd van wangedrag. Het openbaar Ministerie seponeerde de aangifte van mishandeling en poging tot doodslag die zijn ex-partner tegen Johnny de Mol deed. Het onderzoek heeft niet geleid tot voldoende bewijs, werd onlangs bekend gemaakt. Daarnaast werden er in april, twee kwaadaardige tumoren gevonden bij haar dochter Daniëlle. In Nouveau zei Willeke dan ook: "Er kan me niets ergers overkomen dan dat het niet goed gaat met mijn kinderen, ze zijn alles voor mij."

Licht in de tunnel

Gelukkig is Daniëlle aan de betere hand en is de zaak tegen Johnny geseponeerd. "Er is weer licht in de tunnel", vertelde Alberti. Daarnaast woont zoon Kaj in Frankrijk en kon Willeke daar af en toe even tot rust komen.... Haar zoon en haar carrière hebben haar geholpen in de pittige periode die ze doormaakte. "Door mijn vak heb ik het overleefd. Als ik op de bühne sta, gaat er heus van alles door me heen. Maar ik ben er om de mensen te ontroeren of te laten lachen, niet mezelf", aldus de zangeres.

Vanaf 5 november is de driedelige documentaire Spiegelbeeld, het leven van Willeke Alberti te zien. "In de film vertelt Daan openhartig over haar ziekte. Want het is nogal wat hè", aldus Alberti. "Die rotziekte maakt zoveel slachtoffers. Ik hoor de laatste tijd niet anders in mijn omgeving. Het lijkt wel of het besmettelijk is, afschuwelijk." Zie de beelden bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.