Terug

Volg Shownieuws

Dit is de reden waarom Simon niet bij Streamers-concert is

Nieuws

17 dec 2021, 14:24

Simon Keizer heeft deze keer moeten afzeggen voor het Streamers concert op tweede kerstdag. Er komt namelijk een baby aan bij de zanger.

Op tweede kerstdag geven de Streamers het laatste concert van dit jaar vanuit de Efteling. Nick Schilder en Guus Meeuwis zetten voor het spektakel met liefde hun kerstplannen af om op treden voor het Nederlandse publiek. Toch zal het voor Nick even wennen zijn om zonder zijn zangpartner op het podium te staan. Hij zegt er wel bij: "Als de bevalling uitblijft, heeft hij misschien op tweede kerstdag tijd om deze keer zelf de stream te bekijken."

Streamers

De groep die onder anderen bestaat uit Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Maan, Typhoon, VanVelzen, Nick & Simon, Thomas Acda en Paul de Munnik en Miss Montreal, kwam in maart voor het eerst bij elkaar omdat live-optredens vanwege de coronapandemie niet mogelijk waren. Ze maakte vorige week bekend dat ze dit jaar nog een keer terug zouden komen. Je ziet het in de video bovenaan de pagina.

Gastartiesten

Bij het optreden, waarbij niet alleen kerstnummers worden gezongen, zijn ook gastartiesten aanwezig. Ook zanger FLEMMING en zangeressen MEAU en Emma Heesters zijn van de partij. "Heel leuk dat jonge en zeer veelbelovende artiesten zich bij dit collectief voegen", vindt Meeuwis.

Vooralsnog is er één concert gepland, maar Meeuwis en Hofman sluiten niet uit dat The Streamers er meer gaan doen. "Wat ik heb geleerd met dit project is dat je nooit nooit moet zeggen. Het enthousiasme is zo groot en ook de onderlinge band en sfeer zijn zo goed dat gewoon niet uitgesloten is dat we meer gaan doen", zegt Meeuwis. "We zien wel wanneer de bus weer gaat rijden. Voorlopig is er maar één halte en dat is de Efteling", vult Hofman aan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.