Terug

Volg Shownieuws

Dít is Denzel Slager, de nieuwe vriend van Famke Louise

Dít is Denzel Slager, de nieuwe vriend van Famke Louise

Nieuws

12 aug 2021, 15:58

De naam Denzel Slager is de laatste dagen vaak voorbijgekomen. Dit is wat we weten over de vriend én babydaddy van Famke Louise...

Het was de week van de bekendmakingen voor Famke (22) en Denzel (28). Dinsdag kondigde de zangeres haar 'officiële' relatie met Denzel aan, met als kers op de taart de zwangerschap die zij woensdag bekendmaakten.

Love Island

Denzel is met name bekend geworden door zijn deelname aan Love Island. In 2019 won hij de show nadat hij de liefde vond bij mede-deelneemster Aleksandra. Hun relatie hield echter geen stand, in oktober 2020 maakten de winnaars bekend dat zij een punt zetten achter hun relatie.

Voetbalcarrière

Voetballiefhebbers kunnen Denzel kennen uit de tijd dat hij professioneel voetbal speelde.

Hij speelde in de jeugd van sc Heerenveen, AVV Zeeburgia, AZ en FC Utrecht. In 2012 tekende hij voor twee seizoenen bij RKC Waalwijk waar hij zijn debuut maakte in het betaald voetbal.

Relatie

Het stel liep niet met hun relatie te koop. Lang was het onduidelijk wat er precies speelde tussen Denzel en Famke, die al regelmatig samen gespot waren en door Edwin Smulders knuffelend op de foto werden gezet.

Vorige week meldde Shownieuws dat het stel ging samenwonen, na verschillende aanwijzingen op Famke's Instagram. En deze week traden Denzel en Famke naar buiten met het verlossende woord.

In de Cosmopolitan deelden de tortelduifjes hun liefdesverhaal, en maken zij bekend dat het 'allemaal begon met een DM'. Denzel stuurde Famke een bericht op Instagram, en de rest is geschiedenis...

Goed team

In het tijdschrift maken zij bekend wat hen een goed team maakt. Volgens de voormalige profvoetballer zit het hem in de kleine dingen, zoals het huishouden. "Daar hoeven we geen afspraken over te maken". Ook op werkgebied zijn Famke en Denzel naar eigen zeggen 'een goed team'.

'Niemand anders'

Op Instagram deelden Denzel en Famke een prachtige video, die ook bovenaan deze pagina te zien is, waarin ze de zwangerschap bekendmaakten. De Love Island-ster noemt zijn nog ongeboren kind 'een klein wondertje'. "Ik kan mij nu al geen leven meer voorstellen zonder jou. De liefde die ik door mijn lichaam voel stromen is onbeschrijfelijk. @famkelouise_ ik had dit met niemand anders gewild, je gaat een geweldige moeder zijn. Ik hou zielsveel van jou ❤️.. Wij kunnen niet wachten om je vast te houden en nooit meer los te laten. See you soon x je vader 🤍."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.