Terug

Volg Shownieuws

Dit is het nieuwe leven van Rogier

Nieuws

1 sep 2021, 15:28

Rogier Smit leidt noodgedwongen een nieuw leven in... Friesland! Daar woont de ex van Frank Jansen momenteel in een vakantiebungalow, meldt Story deze week.

Volgens een bekende van Rogier is hij vertrokken uit zijn appartement in Den Haag, omdat zijn huurcontract afliep. Hij zou hebben afgezien van verlenging, omdat hij dan voor minstens 2 jaar zou moeten tekenen.

"Ik heb hem getipt over het bungalowpark, waarvan de eigenaar een vriend van mij is. Het leek me wel even lekker voor Rogier en zijn hond Brownie om er tussenuit te zijn", aldus de insider in het weekblad. En hij zou het daar helemaal naar zijn zin hebben: "Hij vindt het geweldig met al die ruimte en dat groen om zich heen. Ik heb niet het idee dat hij heel snel weg wil."

Vorige week stonden de ex-geliefden lijnrecht tegenover elkaar in de rechtbank van Den Haag. Rogier sleepte zijn ex-geliefde voor de rechter en eiste een omgangsregeling voor hun hond Coco die Frank onder zijn hoede heeft. Daarnaast draaide het kort geding ook om de vergoeding die het tweetal krijgt van RTL. Meer hierover is in bovenstaande video te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.