Terug

Volg Shownieuws

Dít is wat Bachelor-Thomas zoekt in een vrouw

Nieuws

3 okt 2021, 08:58

Nog even en dan gaat Thomas van der Vlugt op zoek naar de liefde van zijn leven. De Bachelor laat zich tegenover Shownieuws uit over dit liefdesavontuur én over wat hij precies zoekt in een vrouw.

Hoewel Thomas er enorm veel zin in heeft, vindt hij het ook een beetje spannend. Zo vertelt hij in bovenstaande video: "Ik ga daar natuurlijk alles uit handen geven. Normaal heb ik zelf de regie en ben ik betrokken, nu zit ik zelf in een programma. Ik denk wel dat het heel leuk gaat worden."

Harten breken

Thomas is niet van plan om veel harten te breken. "Je moet altijd oppassen met gevoelens weet je wel, ik wil er echt iets leuks van maken. Ik hoop er echt iets uit te halen, dat zou mooi zijn." De presentator noemt zichzelf een echte romanticus: "Ik vind het leuk om vrouwen te veroveren en hun hart te stelen."

Girl next door

Hij weet ook precies wat hij zoekt in een vrouw, zo vertelt hij: "Ze moet zichzelf zijn, ambitieus zijn (...) Passie hebben voor projecten." Qua looks vindt hij een naturel beauty aantrekkelijk. "Niet teveel poespas, make-up en dat soort dingen", aldus de bachelor in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.