Terug

Volg Shownieuws

Dit Love Island-finalekoppel is nu alweer uit elkaar

Nieuws

18 sep 2023, 20:01

Afgelopen zaterdag was de finale van Love Island 2023 op televisie. Dit jaar werd het razend populaire programma, dat in Duitsland wordt gepresenteerd door Sylvie Meis (zie video), gewonnen door Kimmy en Kenghi. Helaas heeft een ander stel uit de finale het niet gered...

Nycole en Jonna bevestigen namelijk hun breuk. Terwijl het koppel tijdens het programma hun relatie officieel maakte, heeft het in de buitenwereld toch geen stand gehouden. "Na een heel mooi avontuur te hebben gehad met Jonna, besluiten wij hier toch een punt achter te zetten. Ik had het ook anders zien lopen dan dit. Je leeft daar heel erg in een bubbel en dan merk je dat dingen in de realiteit toch anders zijn." Geschrokken

Nycole heeft na haar terugkomst de afleveringen teruggekeken en is ook erg geschrokken van de opmerkingen die haar ex Jonna maakte. Ze schrijft: "Ook nu ik zelf de beelden heb terug gekeken van Jonna en zelf met mijn eigen oren zijn uitspraken heb gehoord, voel ik me daar toch niet fijn bij. Ook wil ik eerlijk tegenover mezelf en Jonna blijven, daarom wil ik niemand aan het lijntje houden en nu nog voor de de 'show' bij hem blijven want daar voel ik me niet goed bij."

Speciaal plekje

Ondanks de break-up gunnen ze elkaar het beste: "Verder waardeer ik alle momenten met Jonna en zal hij altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.