Terug

Volg Shownieuws

Dit vinden moeders van de Douwe Bob-baby's van elkaar

Nieuws

6 jan 2022, 20:07

Douwe Bob is "heel blij en gelukkig" dat zijn ex-vriendin Anouk zwanger is. Op 9 december werd Douwe Bob voor het eerst vader toen kunstenares Loes van Delft van hun dochter Bobby Lou beviel. In RTL Boulevard vertelt de 29-jarige zanger over de "onorthodoxe" zwangerschap van zijn ex-vriendin Anouk.

"Het is wat onorthodox en misschien niet zoals het heurt", aldus Douwe Bob. Hij vertelt dat Loes, met wie hij ook geen relatie heeft, zwanger werd in de tijd dat hij en Anouk uit elkaar waren. De zanger en Anouk probeerden naar eigen zeggen al bijna drie jaar zwanger te worden. "Dat was natuurlijk ook best wel heftig voor Anouk." Vijf maanden geleden was het dan toch raak.

Toch is er geen negativiteit tussen Loes en Anouk. "Ze gunnen het elkaar van harte. Er is totaal geen wrok", zegt de zanger, die het erg leuk vindt om zijn dochter te verschonen, de fles te geven en in bad te doen. "Ik kan niet wachten tot ik er nog eentje mag verschonen."

De zanger en Loes waren er vanaf de aankondiging van de zwangerschap al duidelijk over dat zij geen relatie met elkaar hebben. Ook met Anouk heeft hij geen relatie, zegt hij tegen RTL Boulevard. "Ik weet in ieder geval dat ik veel van Anouk houd."

Bobby Lou

De zanger is vorig jaar voor het eerst papa geworden. Samen met Loes van Delft is hij op 9 december vader geworden van dochter Bobby Lou. Shownieuws is toentertijd bij Douwe Bob langsgegaan, dit is te zien in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.