Terug

Volg Shownieuws

Dit vindt Marco Borsato van nieuwe liefde Leontine

Nieuws

5 okt 2022, 23:21

Leontine Ruiters is tot over haar oren verliefd. John heeft haar hart veroverd en ze vertelt er alles over...

Anouk Smulders heeft uitgebreid met Leontine gesproken over haar prille liefdesgeluk. In Shownieuws zegt Anouk dat ze blij is met de reacties uit haar omgeving. "Ze heeft het met haar kinderen en Marco besproken. Iedereen is blij voor haar."

Dit doet haar enorm veel deugd. "Ze is ontzettend aan het genieten en ook blij dat door de kinderen en Marco zo goed gereageerd is."

"Het is heel erg fijn om weer geluk te voelen. Het is heel pril en we zijn gezellige dingen aan het doen", aldus Leontine tegen Anouk.

Miljonair

De nieuwe liefde van Leontine is de 51-jarige John Huiberts uit Waalwijk maakte dit jaar zijn debuut in de Quote 500. Hij staat op plek 383 met een geschat vermogen op 140 miljoen. In 2018 won hij zelfs de entrepreneurprijs van het jaar. Alles over Leontine en haar nieuwe liefde zie je in de video's hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.