Terug

Volg Shownieuws

DIT waren de hoogtepunten uit 100 dagen Een Jaar Van Je Leven

Nieuws

7 dec 2022, 14:21

Een Jaar van Je Leven is alweer 100 dagen bezig. En na al die dagen zijn er natuurlijk behoorlijk wat hoogtepunten...

In de bovenstaande video is een compilatie te zien van de meest spraakmakende hoogtepunten uit 100 dagen Een Jaar Van Je Leven.

100 dagen Een Jaar Van Je Leven

Het is inmiddels 100 dagen geleden dat de deelnemers de loods van Een Jaar Van Je Leven betraden en al het contact met de buitenwereld verbraken. Zij strijden in de langste reality-gameshow ooit voor een prijzenpot van 1 miljoen euro.

Inmiddels zijn er nog 28 deelnemers over en zit er nog 950.000 euro in de prijzenpot. De deelnemers spelen verdienopdrachten om de huishoudpot te vullen; dit bepaalt of zij wel of niet te eten hebben. En er kan er maar 1 de winnaar zijn, dus bij de eliminatie-opdrachten wordt een tactisch spel gespeeld. Met meerderheid van stemmen wordt bepaald welke deelnemer de eliminatie-opdracht uit moet voeren. Haalt hij dit niet dan moet hij naar huis, maar doet hij dit goed dan is hij verzekerd van een plek in het programma en moet hij een andere deelnemer naar huis sturen.  

Er ontstaan vriendschappen en er is liefde, maar uiteraard zijn er ook ruzies en intriges in de loods van Een Jaar Van Je Leven. In de onderstaande video zie je de heftigste clashes tot nu toe!

Heftige ruzies in Jaar Van Je Leven
1:02
Heftige ruzies in Jaar Van Je Leven

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.